Ελλάδα

Τόμας: «Τελευταία ευκαιρία μας στο Ισραήλ, να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε»

Ο Ντεσόν Τόμας χαρακτήρισε τελικό για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το ματς με τη Μακάμπι και εξήγησε πως θα έρθει το… πολυπόθητο «διπλό» στο Τελ Αβίβ.

Όντας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί του Ηφαίστου Λήμνου με 84-62, έχοντας 15 πόντους, ο Ντεσόν Τόμας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι για την προσωπική του απόδοση αλλά και το επικείμενο εκτός έδρας ματς των «πράσινων» με αντίπαλο τη Μακάμπι.

Με τον Αμερικανό φόργουορντ να κάνει λόγο για «τελικό» και να ξεκαθαρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην «ομάδα του λαού»…

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας:

Για την εμφάνισή του: «Προσπαθώ και είμαι ικανός να παίξω όσο χρειαστεί και όσο θέλει ο προπονητής. Οι συμπαίκτες μου φορτώθηκαν με φάουλ και έτσι έπαιξα εγώ αρκετά. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και που βοήθησα την ομάδα. Τώρα κοιτάμε τη Μακάμπι».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι Hall of Famer και δουλεύει πάνω στις λεπτομέρειες. Ξέρει πώς να οδηγεί την ομάδα στις νίκες και προσπαθούμε να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι και να κάνουμε όσα θέλει ο προπονητής πάνω στο παρκέ».

Για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ
: «Πρέπει να είμαστε σκληροί πνευματικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για 40 λεπτά. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε για τη νίκη. Είναι η τελευταία ευκαιρία μας στο Ισραήλ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x