Euroleague

Τόμιτς: «Να σηκώσουμε κεφάλι. Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Αφού στάθηκε στα εύκολα καλάθια που δέχτηκε ο Ολυμπιακός αλλά και στις απουσίες που είχε, ο Μίλαν Τόμις τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βγάλει αντίδραση.

Στα εύκολα καλάθια που δέχτηκε ο Ολυμπιακός, στις απουσίες αλλά και στην έλλειψη ενέργειας απέδωσε την ήττα από τη Ζαλγκίρις ο Μίλαν Τόμις. Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βγάλει αντίδραση και πως δεν θα φοβηθεί όποιον αντίπαλο κι αν βρει απέναντί της.

«Δεχθήκαμε πολύ εύκολους πόντους στην τρίτη περίοδο. Πρέπει πάντα να συνεχίζεις να παίζεις καλές άμυνες σε αυτά τα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πάνω από 50 πόντους. Στο τέλος, το παιχνίδι χάθηκε στο ένα σουτ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, όποιος και να είναι αντίπαλός μας στα πλέι οφ. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για το αβαντάζ έδρας και τις διαφορές Ρεάλ-Ζαλγκίρις, τόνισε: «Παλεύαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας. Θα το έχουμε και τώρα θα δούμε ποιος θα είναι αντίπαλός μας. Και η Ρεάλ και η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά μετά το ματς της Ρεάλ θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Σχετικά με το πότε αναμένεται να γυρίσουν οι τραυματίες, απάντησε: «Πιστεύω ότι θα είμαστε πλήρεις επιτέλους. Δεν ήταν εύκολο σήμερα να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσες απουσίες. Φάνηκε πως μείναμε από ενέργεια. Μακάρι όλοι οι παίκτες να γυρίσουν και να είμαστε πλήρεις. Θα έχουμε δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα, στα οποία θα είναι καλο να ενσωματωθούν οι τραυματίες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x