Euroleague

Τόμιτς: «Οι παίκτες έβγαλαν αθλητικό εγωισμό»

Ο Μίλαν Τόμιτς στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού μετά την αμφισβήτηση που δέχτηκαν, αλλά και τον χαρακτήρα που έδειξαν κερδίζοντας τη Φενέρ στην παράταση.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε χαρακτήρα, τόσο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν, όσο και στην επιστροφή της Φενέρ που έστειλε το ματς στην παράταση, όπως δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς μετά το θρίαμβο της ομάδας του στην Πόλη.

«Περιμέναμε οι παίκτες να βγάλουν αθλητικό εγωισμό, δεν ξέρω αν το περίμενε η Φενέρ. Η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε σκληρά και θέλαμε να σηκώσουμε κεφάλι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Αντιδράσαμε, παίξαμε καλό μπάσκετ. Δείξαμε χαρακτήρα γιατί δεν είναι εύκολο στην παράταση να νικήσεις τη Φενέρ. Είναι ακόμα καλύτερα για την ψυχολογία να κερδίζεις στην παράταση. Παίξαμε πολύ καλά επιθετικά, το θέμα είναι να μην πούμε τώρα πως κάναμε κάτι τρομερό. Όπως και η ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν μας κόστισε κάτι βαθμολογικά, έτσι και αυτή η νίκη δεν μας δίνει κάτι φοβερό. Ο Ρόμπερτς έκανε φοβερό παιχνίδι, είναι δεύτερο στη σειρά μετά το Ρέθυμνο. Δεν είναι εύκολο μετά από ήττα με τον Παναθηναϊκό να αντιδράσεις σε αυτό το γήπεδο», ανέφερε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x