Ευρώπη

Τόμιτς: «Θα δούμε εάν θα έχουμε Περπέρογλου και Ράγκλαντ στο τελευταίο ματς»

Οι λεπτομέρειες και όχι οι απουσίες των Στράτου Περπέρογλου και Τζο Ράγκλαντ κόστισαν τον Ερυθρό Αστέρα τη νέα ήττα από την Μπουντούτσνοστ, σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς.

Οι σημαντικές απουσίες των Στράτου Περπέρογλου και Τζο Ράγκλαντ δεν έπαιξαν ρόλο στη νέα ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Μπουντούτσνοστ, όπως ξεκαθάρισε ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε πως η συμμετοχή και των δύο είναι αμφίβολη στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Αδριατικής λίγκας, ενώ πρόσθεσε πως τα τρίποντα των Κλαρκ και Τζάκσον στην τελευταία περίοδο «πλήγωσαν» την ομάδα του.

«Πιστεύω ότι για 26 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα τρίποντα των Κλαρκ και Τζάκσον, που δεν είχαμε απαντήσεις. Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να παίξουμε καλά στο τελευταίο για να κατακτήσουμε την Αδριατική λίγκα», δήλωσε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς και πρόσθεσε:

«Θα δούμε εάν θα είναι έτοιμοι οι Ράγκλαντ και Περπέρογλου. Όμως, παίξαμε καλά και χωρίς εκείνους. Δεν ψάχνω για άλλοθι, καθώς διαθέτουμε κι άλλους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x