Euroleague

Τουπάν: «Ίσως είναι καλύτερα που ξεκινάμε εκτός έδρας»

Απόλυτα έτοιμος για την πρεμιέρα του στη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στη Χίμκι είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Αξέλ Τουπάν.

Πολύ καλά προετοιμασμένος είναι ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα του στη φετινή Ευρωλίγκα κόντρα στη Χίμκι, όπως δήλωσε ο Αξέλ Τουπάν, ο οποίος πρόσθεσε πως ενδεχομένως να είναι καλό που οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν εκτός έδρας.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, οπότε αυτό είναι καλό. Είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν βλέπουμε την ώρα να πάμε εκεί», δήλωσε αρχικά ο Αξέλ Τουπάν.

Για το αν είναι κακό που ξεκινάει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας: «Δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Ίσως είναι καλύτερα που ξεκινάμε εκτός έδρας. Γιατί, οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες. Δεν υπάρχει κάποιο αβαντάζ ή κάτι άλλο, οπότε είναι καλύτερο».

Για τον ρυθμό του Μπλατ: «Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς στη φιλοσοφία του Ντέιβιντ Μπλατ. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει σε γρήγορο ρυθμό, οπότε είναι καλύτερα για όλους μας. Έτσι, εμείς θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x