Ευρώπη

«Τρένο» η Τόφας, νίκη για Φενέρ

Ούτε η Εφές Αναντολού σταμάτησε την «ξέφρενη» πορεία της Τόφας στην τουρκική Λίγκα, με την ομάδα της Προύσας να νικά 80-69 την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, για την έβδομη αγωνιστική.

Η Τόφας νίκησε στην Προύσα 80-69 την Εφές Αναντολού για την έβδομη αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος και διατήρησε το απόλυτο και την κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στο 5-2.

Εξαιρετικός για την ομάδα της Προύσας ο Μέχια με 18 πόντους, ενώ 16 πρόσθεσε ο Κρόκερ. Από πλευράς Εφές, ο Στίματς είχε 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Λέντο 13 πόντους, ενώ από 12 σημείωσαν οι Σιμόν και Ντάνστον.

Πέμπτη νίκη για τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία νίκησε 85-66 στην έδρα της Εσκίσεχιιρ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, όπου βρίσκονται και οι γηπεδούχοι και όπου επικρατεί «πολυοσμία», με τους πρωταθλητές Ευρώπης να δείχνουν πως ξεπέρασαν την ήττα από τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Κώστα Σλούκα, ο Μαχμούτογλου με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησε ο Βέσελι με 11 πόντους. Για τη γηπεδούχο, ο Ρόουλαντ είχε 17 πόντους και 8 ασίστ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x