Euroleague

Τρινκιέρι: «Βουνό για μας ο Παναθηναϊκός που έχει γράψει ιστορία»

Τη δυσκολία της αποστολής της Μπάμπεργκ στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό επισήμανε ο Αντρέα Τρινκιέρι εστιάζοντας στη σπουδαία ιστορία των «πράσινων».

Πολύ υψηλό εμπόδιο θεωρεί για την Μπάμπεργκ τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ιταλός προπονητής δεν παρασύρεται από τις συνέπειες της μεταβατικής περιόδου στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι» και περιμένει ένα δύσκολο βράδυ Τετάρτης για τους πρωταθλητές Γερμανίας.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα έξι φορές και έχει γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Θα είναι ένα πολύ ψηλό βουνό για μας. Θα πρέπει να εστιάσουμε στα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε, όπως τη δική μας προσέγγιση, αλλά και τη συγκέντρωσή μας που στα τελευταία παιχνίδια κατά διαστήματα. Ελπίζω το όνομα και η ιστορία του αντιπάλου να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο συνεπείς. Το ματς είναι ιδιαίτερο, γιατί ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή. Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας και σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε καλά», ανέφερε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.

Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Νικολό Μέλι, είπε με τη σειρά του: «Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό στην Ευρωλίγκα, θα πρέπει να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή για πρώτη φορά και όλοι οι παίκτες θα έχουν ενθουσιασμό και θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι για να του δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x