Euroleague

Τρινκιέρι σε ερώτηση για τη διαιτησία: «Δείξτε έλεος!» (video)

Ο Αντρέα Τρινκιέρι απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία μετά την ήττα της Μπάμπεργκ από την ΤΣΣΚΑ, για να μην πει πράγματα που θα μετάνιωνε.

Ένα φάουλ του Μίλος Τεόντοσιτς στον Γιάνις Στρέλνιεκς, που κακώς δεν δόθηκε αντιαθλητικό, στοίχισε στην Μπάμπεργκ την ήττα από την ΤΣΣΚΑ (90-88 με καλάθι του Φριτζόν στην εκπνοή). Ο Αντρέα Τρινκιέρι δέχτηκε πιεστικές ερωτήσεις για να μιλήσει για τη διαιτησία, αλλά τις απέφυγε για να μην πει πράγματα που θα μετάνιωνε.

«Παρακαλώ… δείξτε έλεος. Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές γιατί είμαι σαν το κουτί της Πανδώρας. Και δεν θέλω να είμαι έτσι. Έχουμε να κάνουμε με μία σκληρή λίγκα και κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να είσαι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι. Αυτό ισχύει για τους προπονητές, τους παίκτες και τους διαιτητές. Μην αντιληφθείτε αυτά που λέω με λάθος τρόπο, η ερώτηση σας είναι σωστή, αλλά δεν έχω ενέργεια μέσα μου για να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Νιώθω άδειος. Έχω αυτό το συναίσθημα σε κάθε παιχνίδι. Αλλά ας κρατήσουμε το κουτί της Πανδώρας κλειστό», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

«Σαν προπονητής πρέπει να νιώθω περήφανος για το δεύτερο ημίχρονο και τον τρόπο που παίξαμε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Αλλά ακόμα και έτσι δεν είμαι τυφλός. Κάποια πράγματα σου κοστίζουν το παιχνίδι. Είναι προφανές πως δεν έχουμε τους ίδιους στόχους με την ΤΣΣΚΑ αλλά ακόμα και έτσι, πιστεύω πως όταν χτίζεις μία ευκαιρία με πολύ κόπο τότε πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x