Γενικά

Τρίποντα αγάπης και αλληλεγγύης από την Pressing Team και την Εθνική Κωφών

Με όχημα τον αθλητισμό και σύνθημα την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή η Pressing Team και η Εθνική Ομάδα Κωφών, έδωσαν έναν αγώνα μπάσκετ στο Κλειστό της οδού Αρτάκης.

Αυτό αφορούσε την υποστήριξη της Οικογενειακής Μονάδας Προστασίας Παιδιού «Ο Άγιος Πολύκαρπoς».

Οι παίκτες των δυο ομάδων χάρισαν σπάνιες στιγμές αγάπης και αλληλεγγύης σε έναν αγώνα όπου νικητής ήταν η συμμετοχή και η αποστολή και μοιράστηκαν πολλά χαμόγελα στα παιδιά, οπότε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Την εκδήλωση προλόγισε η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ν. Σμύρνης, Ιωάννα Καριοφύλλη.

Στο ημίχρονο του αγώνα, η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό», βράβευσε την Εθνική ομάδα Μπάσκετ Κωφών για την προσφορά της στο σύνολο του αθλητισμού των Κωφών και ιδιαίτερα τη γυναικεία ομάδα, που το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σαμψούντας.

Επιπλέον, χάρισε στα παιδιά του «Άγιου Πολύκαρπου» μια φανέλα με τις υπογραφές όλων όσοι έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα παιδιά να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, στέλνοντας πολλά μηνύματα πως μια μπάλα μπορεί να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο.


Μικτή Εθνικής Κωφών (Διονύσης Γαζής - Αθηνά Ζέρβα - Μάρθα Αργυρίου):Ανθή Χαϊνά, Στεφανία Πατέρα, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Ραφαήλ Πεταλάς, Γιώργος Τσαγκαράκης, Μιχάλης Απτόσογλου, Βασίλης Βιντζηλαίος, Γιώργος Γαζής, Ταξιάρχης Ντάσκας

Pressing Team (Κωνσταντίνος Συγγούνας - Άγγελος Τσίκληρας):Σεβαστή Βρακατσέλη, Μαριλένα Γρίσπου, Έλενα Μαυραγάνη, Κατερίνα Δελή, Γιώργος Αράπογλου, Θωμάς Βασιλάκης, Κυριάκος Μελίδης, Γιώργος Πετρίδης, Νίκος Παγιωτέλης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Νίκος Καραβάσιος

Διαιτητές: Παναγιώτης Ντάβαρης - Κωνσταντίνος Μουζάκης

Κριτές: Τζουνόπουλος Νεκτάριος - Σπυριδούλα Κούρτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x