NBA

Τρομερός ξανά ο Γιάννης, όμως λύγισαν στη Βοστώνη οι Μπακς (video)

Λίγο έλειψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να πετύχει triple double στο χθεσινό παιχνίδι με τους Σέλτικς, αλλά η νέα εξαιρετική εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν στο Game 5 της σειράς με τους Σέλτικς, όμως ηττήθηκαν με 92-87 στη Βοστώνη και οι Κέλτες έκαναν το 3-2.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, ο «Greek Freak» ήταν εξαιρετικός, και λίγο έλειψε να κάνει triple double, καθώς σε 41 λεπτά πέτυχε 16 πόντους με 5/10 δίποντα, 6/9 βολές, μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 9 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και έριξε και 2 τάπες.

Τα «ελάφια» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι, με τον Χόρφορντ να πετυχαίνει 22 πόντους, τον Ροζίερ να βάζει 16 και τον Μπράουν να συμπληρώνει άλλους 14, και έτσι πήραν στο… νήμα τη νίκη.

Τώρα ο Γιάννης και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να νικήσουν τους Σέλτικς στο επόμενο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι, και στη συνέχεια να κάνουν το μπρέικ, προκειμένου να βρεθούν εκείνοι στα ημιτελικά της Ανατολής.

Για τους ηττημένους – πέρα του Έλληνα άσου – ξεχώρισαν ο Μίντλετον με 23 πόντους (ιδιαίτερα άσχημα ποσοστά), ο Πάρκερ με 17 και Μπλέντσο 16.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-15, 48-37, 72-61, 92-87

inner

inner

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x