NBA

Τσαντίστηκαν οι Γουόριορς και… διέλυσαν τους Θάντερ!

Έξαλλοι έγιναν οι Γουόριορς στο (υποτιθέμενο) ντέρμπι με τους Θάντερ! Έπειτα από καυγά του Άντονι με τον Γκριν, οι πρωταθλητές… εξοργίστηκαν και έκαναν φύλλο και φτερό την ομάδα της Οκλαχόμα (112-80).

Τον αέρα στους Θάντερ έκοψαν με επιβλητικό τρόπο οι Γουόριορς.

Έπειτα από δυο ήττες φέτος, οι πρωταθλητές όχι μόνο απάντησαν στην ομάδα της Οκλαχόμα, αλλά τη διέσυραν με το εντυπωσιακό 112-80.

Αν και το σκορ δεν το δείχνει σε καμία περίπτωση, το παιχνίδι δικαιολογούσε τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι ως τα μέσα της τρίτης περιόδου.

Ο καυγάς που είχαν ωστόσο σε εκείνο το σημείο οι Άντονι και Γκριν (με τον πρώτο να εκνευρίζεται από φάουλ του δεύτερου και να πετά τη κορδέλα του) σαν να… εξόργισε τους γηπεδούχους.

Με ηγέτη λοιπόν τον Ντουράντ που σταμάτησε στους 28 πόντους και τον Κάρι να σιγοντάρει με 21, έκαναν ένα φοβερό σερί 26-4 και καθάρισαν το παιχνίδι.

Και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, από τη στιγμή που οι Άντονι και Τζορτζ έμειναν σε ρηχά νερά για τους φιλοξενούμενους και ο Γουέστμπρουκ περιορίστηκε σε μια μέτρια (για τα δεδομένα του) εμφάνιση με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x