Ελλάδα

Τσαϊρέλης: «Έχουμε τη δική μας... διαβολοβδομάδα»

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Ήφαιστος Λήμνου κόντρα στη Λάρισα, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Ήφαιστος, σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως η ομάδα της Λήμνου θα έχει μία αρκετά δύσκολη αποστολή κόντρα στην ανεβασμένη –ψυχολογικά- Λάρισα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η διπλή αγωνιστική της EuroLeague συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα αυτή την εβδομάδα (όχι άδικα) αφού διεξάγονται πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Από την άλλη, εμείς έχουμε τη δική μας... διαβολοβδομάδα καθώς μπορεί να έχουμε ένα μόνο παιχνίδι μπροστά μας, αλλά είναι ιδιαίτερης σημασίας και πρέπει ν’ ανταποκριθούμε αναλόγως.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε ένα καλό σερί νικών, ωστόσο η αποστολή μας μόνο εύκολη δεν είναι.

Η Λάρισα άλλαξε πρόσφατα προπονητή και προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Κολοσσό. Έχει βελτιωθεί η ψυχολογία της το τελευταίο διάστημα, όμως κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση.

Απέναντι στον Άρη κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και δουλέψαμε ώστε να διορθώσουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας. Η αλήθεια είναι πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να το δείχνουμε συνεχώς. Για ακόμα μία αναμέτρηση θα στηριχτούμε στην καλή μας άμυνα. Αν τα καταφέρουμε καλά σε αυτόν τον τομέα, θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Είμαστε έτοιμοι και πάμε να παλέψουμε...
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x