Ελλάδα

Τσαϊρέλης: «Φέτος ο Ηρακλής μπορεί το βήμα παραπάνω»

Αισιόδοξος για την πορεία του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με αφορμή την σημερινή κλήρωση.

Την πεποίθηση πως ο Ηρακλής μπορεί φέτος να κάνει την υπέρβαση εξέφρασε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μετά την σημερινή κλήρωση για την Basket League.

«Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Το ζητούμενο στη φετινή χρονιά, όπως αυτή αναμένεται να κυλήσει με όλα αυτά τα προβλήματα είναι να είμαστε εμείς έτοιμοι. Νομίζω ότι με την ομάδα που έχουμε και με τα πρώτα δείγματα που έχουμε δείξει απ' την προετοιμασία και τα φιλικά, τα οποία είναι πολύ ενθαρρυντικά, μπορούμε να πάμε καλά και να βελτιωνόμαστε και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Άλλωστε πιστεύω ότι καμία ομάδα δε θα είναι απολύτως έτοιμη με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οπότε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και εμείς έχουμε και τους ευρωπαϊκούς αγώνες σε λίγες ημέρες. Όλα εξαρτώνται από εμάς, πρέπει να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα κάνει το βήμα παραπάνω, για το οποίο δουλεύει τόσο πολύ απ' το ξεκίνημα της προετοιμασίας», τόνισε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x