Ελλάδα

Τσαϊρέλης: «Πρώτη φορά άκουσα τέτοια λόγια από μεγαλομέτοχο»

Στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον Προμηθέα Πάτρας αναφέρθηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Οι απουσίες λύγισαν τον Προμηθέα απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος αναφέρθηκε και ένα περιστατικό με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Πάτρας.

«Δυστυχώς υπάρχουν οι τραυματισμοί στον πρωταθλητισμό. Η ομάδα έχει 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες. Συνεχίζουμε. Φεύγουμε αύριο για Γαλλία και κοιτάμε μπροστά. Πρέπει όλοι να δώσουμε κάτι παραπάνω, για να καλυφθεί το κενό των παιδιών», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας φόργουορντ ανέφερε ένα περιστατικό με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας: «Ήρθε ο μεγαλομέτοχος και μας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν κερδίζουμε ή όχι, αλλά τον ενδιαφέρει ότι δεν χαμογελάμε. Αυτό το άκουσα πρώτη φορά. Μας βοήθησε πάρα πολύ να βγούμε από την λακκούβα. Δεν ξέρουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Η αρχή έγινε πέρυσι, που η ομάδα βγήκε 4η. Φέτος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, θα δούμε πού θα φτάσει. Έχουμε τρομερό κλίμα μεταξύ μας, όποιος είναι έξω από την ομάδα δεν μπορεί να το καταλάβει».

Για τη δική του απόδοση ανέφερε: «Ερχόμουν από δύο δύσκολα χρόνια στον Άρη. Τίποτα δεν μου δόθηκε εύκολα στην καριέρα μου. Τα δύσκολα μας κάνουν πιο δυνατούς, συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x