Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ με Ξάνθη»

Διαβάστε τις σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ όπως τις μετέφερε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ στον ΣΠΟΡ FM.

Τα πλάνα του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (18/2, 17:15) έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός αντιμετωπίζει σημαντικούς πονοκεφάλους καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάνταλο, Γιόχανσον, Λόπες, Κονέ στον ανέτοιμο Τσόσιτς αλλά και τον τιμωρημένο Μπακάκη, γεγονός που περιορίζει σημαντικά τις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα.

Σε ότι έχει να κάνει με την διάταξη, αυτή θα είναι σε σχήμα με τέσσερις αμυντικούς με τον Τσιντώτα να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του θα αγωνιστούν οι Χουλτ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Γκάλο. Το δίδυμο των χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμόες και Γαλανόπουλος έχοντας πλάι τους τους Μασούντ και Χριστοδουλόπουλο, που αναμένεται να πάρει θέση βασικού. Τέλος στη γραμμή κρούσης επιστρέφει η δυάδα των Λιβάγια και Αραούχο.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ιρανό μεσοεπιθετικό, έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέλος υπενθυμίζεται πως για το ματς που ακολουθεί με την Ντιναμό στο Κίεβο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Βράνιες και Λιβάγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x