Ελλάδα

Τσαλδάρης: «Να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την παραμονή»

Διατεθειμένη να παλέψει για την παραμονή της, παρά τις λίγες ελπίδες που έχει, είναι η Δόξα Λευκάδας, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Τσαλδάρης ενόψει του ματς με την Κύμη.

Ακόμη πιο δύσκολο έγινε το έργο της παραμονής για τη Δόξα, ύστερα από την ήττα κόντρα στον Κόροιβο, ωστόσο σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσαλδάρη η ομάδα της Λευκάδας δεν πρόκειται να… παραιτηθεί και έτσι με αντίπαλο την Κύμη θα διεκδικήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Τσαλδάρη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τον τελικό του Κυπέλλου, συνεχίζουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας με έναν αγώνα απέναντι στην ομάδα της Κύμης. Βλέποντας τη βαθμολογία καταλαβαίνει κανείς ότι είμαστε στη πιο δύσκολη θέση για την υπόθεση σωτηρία. Οι ελπίδες μας μειώθηκαν μετά και την εντός έδρα ήττα από τον Κόροιβο και ουσιαστικά είμαστε το πρώτο φαβορί για να υποβιβαστούμε.

Οι μαθηματικές ελπίδες μας όμως είναι ακόμα εδώ και στο αυριανό ματς θέλουμε να τις κρατήσουμε ζωντανές. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και αυτό γιατί και η Κύμη παλεύει να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις.

Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να το απολαύσει ο κόσμος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x