Ευρώπη

Τσάλμερς: «Μου αρέσει πολύ εδώ, νιώθω πολύ καλά»

Έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ δήλωσε ο Μάριο Τσάλμερς στην τοποθέτηση που έκανε ενόψει της αναμέτρησης των «κιτρινόμαυρων» με τη Ράστα Βέχτα για το BCL.

O Μάριο Τσάλμερς έδωσε το στίγμα του ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ράστα Βέχτα (12/08, 19:00) για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, τονίζοντας ότι πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή.

Επιπλέον, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου και επεσήμανε ότι περνάει ωραία στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-το ματς με τη Ράστα Βέχτα: «Θέλουμε να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο του προπονητή και να πάρουμε τη νίκη. Από το βίντεο που είδαμε, θα πρέπει να ελέγξουμε σίγουρα το κομμάτι των ριμπάουντ και τα τρίποντα. Η Βέχτα σκόραρε 43 πόντους τις προάλλες στο γερμανικό πρωτάθλημα στο τελευταίο δεκάλεπτο και νίκησε. Κάθε φορά που μια ομάδα αντιδρά έτσι, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

-τον πρώτο καιρό στην ΑΕΚ και την Ελλάδα: «Μού αρέσει πολύ εδώ! Περνάω ωραία, οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ κι είμαι έτοιμος να παίξω».

-το πως νιώθει σωματικά: «Νιώθω πολύ καλά. Έκανα προπονήσεις το καλοκαίρι, για να είμαι σε καλή κατάσταση. Είμαι έτοιμος να παίξω, μόλις με χρειαστούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x