Ελλάδα

Τσάπας στον ΣΠΟΡ FM: «Μας πήρε από το χέρι ο Μαυροκεφαλίδης-Παίζουμε κανονικά όλα τα παιχνίδια»

Στην ιστορική άνοδο του Ιωνικού, στην παρουσία του Μαυροκεφαλίδη, αλλά και το μέλλον του συλλόγου της Νίκαιας, αναφέρθηκε ο ιδιοικτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας.

Μετά από 32 χρόνια ο Ιωνικός βρίσκεται και πάλι στην πρώτη κατηγορία, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Νίκαιας, Βαγγέλη Τσάπα, να αναλύει στον ΣΠΟΡ FM τα δεδομένα της επιτυχίας.

Μιλώντας στον Τόλη Κοτζιά, αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε και στάθηκε στην ξεχωριστή παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο.

Διαβάστε όσα είπε:

Για την ενασχόληση του με τον Ιωνικό: «Βρήκα μια μεγάλη βάση. Βρήκα ανθρώπους εκεί που πήραν στην πλάτη τους τον Ιωνικό. Βρήκα τον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε και μαζί με τους παίκτες κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια με θετικό αποτέλεσμα. Ακόμα και σε κάποια άτυχα αποτελέσματα ο κόσμος ήταν εκεί και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Για τα χρόνια απουσίας του Ιωνικού από την Α1: «Είναι σαν να γεννιέται η ομάδα από την αρχή. Έχει αλλάξει το μπάσκετ από την τελευταία φορά και όλοι το αντιμετωπίζουν σαν κάτι διαφορετικό».

Για τον Μαυροκεφαλίδη: «Η άνοδος κλείδωσε τη μέρα που βγήκε το δελτίο του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Εκεί άλλαξαν όλα. Ο Λουκάς έκανε την διαφορά στην ομάδα. Είναι ένα απλό παιδί που θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Τα πήρε και τελειώνει και εκείνος χαρούμενος την χρονιά. Τελειώνει το συμβόλαιο του τώρα και θα δούμε τι θα γίνει. Για τον Μαυροκεφαλίδη ήταν εύκολη η Α2 γιατί ήταν συγκεντρωμένος. Μας έκανε... χάρη, αλλά ποτέ δεν το έδειξε. Είναι παίκτης Ευρωλίγκας, αλλά οι συνθήκες τον οδήγησαν σε μας και είμαστε τυχεροί γιατί μας πήρε από το χέρι και μας πήρε ψηλά».

Για το περιβόητο παιχνίδι με τον Εθνικό: «Εμείς παίζουμε όλα τα παιχνίδια κανονικά από το ξεκίνημα και δεν αφήνουμε κανένα ματς. Κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και αυτό κάναμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x