Euroleague

Τζάκσον: «Φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟ»

Ο Άαρον Τζάκσον προειδοποιεί πως η ΤΣΣΚΑ δεν θα έχει εύκολο έργο στην Αθήνα αποθεώνοντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού και περιμένοντας την αντίδραση των «πράσινων» που ήταν «… σε λήθαργο» στη Μόσχα.

Κοντά στο Final Four μεν, αλλά όχι ακόμη εκεί είναι η ΤΣΣΚΑ και ο Άαρον Τζάκσον ξεκαθαρίζει πως αν η ομάδα του δει το ταξίδι στην Αθήνα σαν... τουριστικό θα έχει μπελάδες από τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ περιμένει την αντίδραση των «πράσινων» που θα έχουν ώθηση από το κοινό τους, από το οποίο ο ίδιος δηλώνει εντυπωσιασμένος.

«Είμαστε σε καλή θέση μετά το 2-0, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζει κανείς τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου παίρνει πολλή ενέργεια από το κοινό του. Δεν κοιτάμε το Final Four προτού πάρουμε άλλη μια νίκη. Και πέρσι ήμασταν στο 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά έπρεπε να φτάσουμε σε πέμπτο ματς στη Μόσχα για να πάρουμε την πρόκριση και δεν θέλουμε αυτή την πίεση και πάλι. Θέλουμε μια νίκη στην Αθήνα όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Είναι μια σπουδαία πόλη, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στη Μόσχα το συντομότερο», ανέφερε στο blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Περιμένουμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό, που θα παλέψει περισσότερο. Φάνηκε να ήταν λίγο σε λήθαργο στη Μόσχα, αλλά τώρα θα πάρουν ώθηση από τον κόσμο τους και περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί, υπάρχει κόσμος που φωνάζει συνέχεια δίπλα σου, αλλά είναι μια φοβερή έδρα για να παίζει κανείς και πάντα σου αρέσει μια τέτοια ατμόσφαιρα. Η συμπαράσταση που έχουν από τον κόσμο τους είναι απίστευτη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x