Ελλάδα

Τζάκσον: «Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι κόντρα στην Λάρισα»

Ενόψει του αγώνα του Κολοσσού με την Λάρισα, ο Ντόνοβαν Τζάκσον σχολίασε την αντίπαλό του και δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να την αντιμετωπίσει.

Για την 7η αγωνιστική της Basket League, ο Κολοσσός υποδέχεται την Λάρισα (16/11, 15:45) και ο γκαρντ της ομάδας της Ρόδου, Ντόνοβαν Τζάκσον παραδέχτηκε τη δυσκολία του ματς, αλλά ανέφερε πως έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για να είναι έτοιμοι.

«Μετά τη διακοπή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα στην έδρα μας. Πρόκειται για μία καλή ομάδα, που έχει πλέον νέο προπονητή και αυτό την κάνει πιο απρόβλεπτη, καθώς θα έχει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της. Εμείς, όλο αυτό το διάστημα προετοιμαστήκαμε καλά, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Ωστόσο, σε αυτό που δουλέψαμε αρκετά ήταν στην πνευματική ετοιμότητα, γιατί θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, καθώς σε αυτό το πρωτάθλημα όλα τα ματς είναι δύσκολα. Ελπίζω για άλλη μία φορά, ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει και να δώσει την ενέργειά του και ελπίζουμε εμείς να τον κάνουμε να περάσει καλά»
, δήλωσε ο 23χρονος από το Μιλγουόκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x