Γενικά

Τζεντίλε στο sport-fm.gr: «Κάθε σχόλιο είναι ανόητο όταν χάνεις με 30 πόντους διαφορά»

Προβληματισμένος λόγω της «ταπεινωτικής ήττας» από τη Σερβία (93-63) εμφανίστηκε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε στο sport-fm.gr, χτυπώντας… καμπανάκι για αναγκαία βελτίωση της Ιταλίας ενόψει Παγκοσμίου.

Η συντριβή από τη Σερβία με 30 πόντους διαφορά ενέτεινε την απογοήτευση και τον προβληματισμό για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Ο Ιταλός γκαρντ δήλωσε στο sport-fm.gr ότι ήταν ταπεινωτικός ο τρόπος με τον οποίο έχασε η χώρα του στη δεύτερη ημέρα του «Τουρνουά Ακρόπολις» και τόνισε ότι οι «ατζούρι» πρέπει να βελτιωθούν για να είναι έτοιμοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παράλληλα, ο για μερικούς μήνες παίκτης του Παναθηναϊκού την περίοδο 2016-2017, μίλησε και για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, δηλώνοντας ότι οι πιο ζωντανές μνήμες του προέρχονται από τα παιδικά του χρόνια, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό ο πατέρας του, Νάντο Τζεντίλε.

Αναλυτικά, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε μίλησε στο sport-fm.gr:


Για τη βαριά ήττα απέναντι στη Σερβία:

«Δεν υπάρχουν πολλά να πεις όταν χάνεις με 30 πόντους. Κάθε σχόλιο μοιάζει ανόητο. Το να χάνεις με τέτοιο τρόπο είναι ταπεινωτικό»

Για το αν έπαιξαν μεγαλύτερο ρόλο οι απουσίες ή κάποιες συγκεκριμένες αγωνιστικές αδυναμίες:

«Μας λείπουν οπωσδήποτε πολύ σημαντικοί παίκτες, αλλά μπορείς μόνο να σκεφτείς τους παίκτες που παίζουν κι όχι αυτούς που δεν αγωνίζονται. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι».

Για τις μνήμες που του ξυπνά η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ μετά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό:


«Ήμουν εδώ για μικρό χρονικό διάστημα. Οι μνήμες μου υπάρχουν περισσότερο από τα παιδικά μου χρόνια, από τον πατέρα μου που έπαιζε εδώ και λιγότερο από μένα».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης-Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x