Ελλάδα

Τζένκινς: «Σαν... συναυλία το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Σαν συναυλία, όχι όποιου κι όποιου, αλλά του Jay Z, μοιάζει στον Μάικλ Τζένκινς το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο 30χρονος γκαρντ είναι αμφίβολος για τον αγώνα.

Ενθουσιασμένος με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ το Σάββατο (22/10, 19:15) είναι ο Μάικλ Τζένκινς, όπως δήλωσε μέσω του προσωπικού του blog, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Μπορεί η συμμετοχή του 24χρονου γκαρντ να είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση, ωστόσο, για τον ίδιο ο αγώνας μοιάζει σαν μια συναυλία του... Jay Z (Αμερικανός ράπερ).

Αναλυτικά

«Σαν συναυλία του Jay Z!

Γεια σε όλους σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Εγώ προσπαθώ να επιστρέψω υγιής. Θα κάνω ότι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα μου. Μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα. Αυτή την στιγμή νιώθω καλά, προπονούμαι και κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ξέρω ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλο ντέρμπι… Μια μεγάλη μάχη. Όλοι στην πόλη είναι ενθουσιασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι εκπληκτική. Έμαθα πως μόλις δύο μέρες αφότου τα εισιτήρια βγήκαν στην αγορά ότι έγινε Sold Out. Αυτό είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι σαν συναυλία του Jay Z! Απίστευτο! Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε τέτοια συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας.

Από εκεί και πέρα, κάνοντας ένα φλας μπακ στην εβδομάδα που πέρασε, ήταν περίεργο και δύσκολο να βλέπω το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας από την τηλεόραση, γιατί ήθελα πολύ να είμαι εκεί. Το να μην είμαι εκεί να παλεύω με τους συμπαίκτες μου ήταν πραγματικά σκληρό.

Κατά τα άλλα, δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο, γιατί είχα συνεχώς θεραπείες. Το νέο είναι ότι ήρθε η γυναίκα μου από τις ΗΠΑ, αλλά ακόμη δεν της έχω δείξει την πόλη, γιατί δεν έχει συνέλθει από το Jet Lag. Είναι, όμως, ενθουσιασμένη που είναι εδώ, όπως είμαι και εγώ ενθουσιασμένος που ήρθε! Το σίγουρο είναι πως θα έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x