Ελλάδα

Τζήμας: «Δεν διαχειριστήκαμε πολλά πράγματα σωστά»

Μόνο τη νίκη, την οποία απέδωσε στην τύχη, κράτησε ο Γιάννης Τζήμας μετά το 68-66 της Καβάλας επί του Λαυρίου.

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν με την εμφάνιση της Καβάλας στη νίκη επί του Λαυρίου, ο Γιάννης Τζήμας, ο οποίος τόνισε πως στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα του έκανε «εγκληματικά λάθη», ωστόσο στο τέλος τους «χαμογέλασε» η τύχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα:

«Πέρυσι το Λαύριο πήρε ένα μεγάλο σουτ στην τελευταία αγωνιστική και μας κέρδισε και με αυτή τη νίκη ανέβηκε κατηγορία. Φέτος η μοίρα το ήθελε εμείς με ένα μεγάλο σουτ μαζί τους, να κάνουμε τη νίκη στην Α1. Ο αθλητισμός αυτά έχει και είμαι περήφανος που έχω δίπλα μου τέτοιους ανθρώπους, που διατηρούν σοβαρές αθλητικές σχέσεις.

Εμείς τους δώσαμε το γήπεδο χθες, όπως θα το πάρουμε στο δεύτερο γύρο και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για τον κόσμο μας, που χειροκρότησε τον αντίπαλο. Ένα ματς στο οποίο δε διαχειριστήκαμε πολλά πράγματα σωστά. Πρώτα από όλα την ανομοιογένεια μας. Παίξαμε δυο ματς Κυπέλλου χωρίς Αμερικάνους, ακόμη και χθες δε ξέραμε ποιος θα παίξει και εάν προλάβουμε να βγάλουμε δελτία. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας ήταν εδώ, έδειξε διάθεση, πάθος, αλλά σίγουρα δεν ήταν εύκολο να παίξει καλό μπάσκετ. Το Λαύριο εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας συν το άγχος και ξεκίνησε όσο καλά έπρεπε και μας έβαλε σε δυσκολίες. Όταν κυνηγάς διαρκώς το σκορ και έχεις τόσους νέους παίκτες, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο να βρεις καρδιά και ρυθμό και να αντιδράσεις.

Πήγαμε σε φοβερά σχήματα, σε κοντά σχήματα, κουράσαμε κάποιους παίκτες αναγκαστικά γιατί δεν υπήρχαν λύσεις από τον πάγκο, αυτή είναι η αλήθεια, κάποια παιδιά δεν είναι ακόμη έτοιμα. Στο καλύτερο σημείο του παιχνιδιού περάσαμε μπροστά, όμως κάναμε εγκληματικά λάθη στα τελευταία δύο λεπτά, όμως η τύχη μας γύρισε στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x