Ελλάδα

Τζήμας: «Η ΑΕΚ έχει βρει το δρόμο της»

Βέβαιος πως η ΑΕΚ βαδίζει στο σωστό μονοπάτι εμφανίστηκε ο προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Τζήμας, μετά την ήττα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ με 80-72.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, είναι μια μεγάλη ομάδα με τρομερή ιστορία. Αξίζει τα καλύτερα για τον κόσμο και την ιστορία της. Έχει βρει το δρόμο της. Βρίσκει ρυθμό με το Eurocup, κάποιοι αντίπαλοι ήταν κουρασμένοι και ο κόουτς έκανε rotation που μας βοήθησε. Σήμερα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο αλλά τα κοντά σχήματα ενώ βοήθησαν, μας έφεραν προβλήματα στα ριμπάουντ. Κάναμε μια τρομερή προσπάθεια, αλλά έχουμε πολλά προβλήματα. Οι απουσίες των Ταπούτου και Δεμερτζή είναι δυσαναπλήρωτες. Σήμερα παίζαμε με δύο παιδιά 2,11μ. και χωρίς πλέι μέικερ. Με την απόκτηση ενός πλέι μέικερ μπορούμε να περιμένουμε καλύτερα πράγματα. Περιμένουμε παιδιά που έχουν ταλέντο να βρουν τη φόρμα τους. Χωρίς υπομονή και δουλειά δεν γίνεται τίποτα. Ευελπιστώ πως θα κερδίσουμε μια εβδομάδα προπόνησης. Το πρόγραμμα για μας ήταν καταδικαστικό», τόνισε ο προπονητής της Καβάλας.

Ερωτηθείς αν θα φύγει ψηλός για να έρθει σέντερ απάντησε: «Πιθανώς… Δυστυχώς ήρθαν παίκτες που δεν έπρεπε καν να έρθουν στο ελληνικό μπάσκετ και αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές σε ματς φωτιά. Δεν μπορούμε να έχουμε δύο παίκτες 2,11μ., δεν έχει ούτε η ΑΕΚ. Έχω ζητήσει έναν πλέι μέικερ εδώ και καιρό».

Ο Ρομπ Τζόουνς από πλευράς παικτών της Καβάλας (20π.) είπε: «Ήταν μια σκληρή ήττα από μια καλή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος δεν μπορούσαμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί. Πέσαμε ψυχολογικά, αλλά πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό κρατάμε εν όψει της συνέχειας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x