Euroleague

Τζόνσον: «Να αλλάξουμε νοοτροπία και να διεκδικούμε τα ριμπάουντ»

Στο φετινό «αγκάθι» του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο 32χρονος Αμερικανός, σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο.

Να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, να αλλάξουν νοοτροπία και να διεκδικούν τα ριμπάουντ, πρέπει να αρχίσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Ουέσλι Τζόνσον.

Ο Αμερικανός small forward μίλησε στη Nova ενόψει του παιχνιδιού με την Αρμάνι Μιλάνο, την οποία υποδέχονται αύριο οι «πράσινοι» (21:30, Novasports2HD, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουέσλι Τζόνσον στo κανάλι της Nova:

- για το αν είναι έτοιμοι για «επανάκαμψη» μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν: «Ναι. Αφήσαμε να μας ξεγλιστρήσει η νίκη. Μισούμε την ήττα, είδαμε την ανάλυση, κάναμε καλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θα είμαστε έτοιμοι».

- για το κλειδί της νίκης: «Πρέπει να βγάλουμε από τη ζώνη άνεσής τους, τους δύο πλέι μέικερ και να βάλουμε άλλους να παίρνουν τις αποφάσεις».

- για το αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό εντός και εκτός έδρας: «Δεν το έχω διαπιστώσει. Είμαστε μία νέα ομάδα. Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη ενέργεια εντός έδρας, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και εκτός έδρας, γιατί είναι δύσκολο να κερδίζεις σε οποιαδήποτε έδρα, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

- για το θέμα των ριμπάουντ: «Είναι ομαδική προσπάθεια, ο κόουτς μας λέει ότι πρέπει να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Σε πολλούς μας αρέσει να τρέχουμε, αλλά πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να διεκδικούμε τα ριμπάουντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x