Ελλάδα

Τζόρτζεβιτς: «Απαράδεκτη αυτή η εικόνα»

Για έλλειψη συγκέντρωσης, που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, έκανε λόγο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την αγχωτική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου. «Θέλουμε να το διορθώσουμε», πρόσθεσε.

Σοβαρά παράπονα για την σοβαρότητα και συγκέντρωση των παικτών του είχε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου κι έκανε λόγο για μια κατάσταση που συμβαίνει… συχνά-πυκνά στο τριφύλλι μετά από μια μεγάλη νίκη.

«Πρώτα απ ‘όλα θα ήθελα να συγχαρώ τον κόουτς για την καλή δουλειά που γίνεται στο Λαύριο. Δεν μπορώ να πω μόνο ότι παίξαμε άσχημα εμείς, αφού το Λαύριο ήταν πολύ καλό και μας έκανε να παίξουμε άσχημα. Από την άλλη, θέλω να πω ότι ήταν απαράδεκτο το ότι δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από μια καλή εμφάνιση και νίκη στην Ευρωλίγκα, όπως αυτή επί της Καρσίγιακα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και θέλουμε να το διορθώσουμε», τόνισε και συνέχισε:

«Κάναμε μια συζήτηση με τους παίκτες σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε στην απόδοσή μας. Περιμένω την αντίδρασή τους. Είναι απαράδεκτο για το επίπεδο των παικτών και της ομάδας να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Στο 69-69 πετάξαμε τρεις φορές τη μπάλα έξω και δώσαμε την ευκαιρία στο Λαύριο να περάσει μπροστά».

Απ' την μεριά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για εμάς. Στο τέλος, ευτυχώς, κερδίσαμε. Δεν είχαμε ενέργεια από την αρχή, δεν ήμασταν καλοί και πετύχαμε μια πολύ δύσκολη νίκη στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x