Ελλάδα

Τζόρτζεβιτς: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την επίθεσή μας»

Ευχαριστημένος μόνο από την άμυνα του Παναθηναϊκού έμεινε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, με τον «Σάλε» να δικαιολογεί το μέτριο ντεμπούτο του Μαρκές Χέινς.

Εμφανώς δυσαρεστημένος από την επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού, στη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο «Σάλε» έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την άμυνα που έπαιξε το «τριφύλλι», ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Μαρκές Χέινς θα βοηθήσει αρκετά.

«Προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε τη νίκη μέσω της άμυνας μας. Ήταν ένα σκληρό ματς. Ιστορικά, τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Ρόδο είναι πολύ δυνατά. Η επίθεσή μας δεν ήταν τόσο καλή. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα απέναντι στη ζώνη του Κολοσσού. Κρατούσαμε πολύ τη μπάλα και πασάραμε αργά. Ψάξαμε κάποια ματς απ με τους ψηλούς μας, βρήκαμε κάποια αλλά γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την επίθεσή μας. Ο νέος μας παίκτης, ο Χέινς είχε μόλις μια προπόνηση με την ομάδα. Έκανε καλή δουλειά στην άμυνα, πίεζε στη μπάλα και γενικά μας έδωσε ενέργεια. Επιθετικά είναι λογικό να μην έχει ρυθμό. Ευχόμαστε στη συνέχεια να είναι καλύτερος και στην επίθεση», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης είπε: «Ο Κολοσσός μπήκε πολύ καλά στον αγώνα. Έτρεξαν καλά στον αιφνιδιασμό. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Τα διορθώσαμε, βάλαμε κάποια μακρινά σουτ και πήραμε τη νίκη. Τώρα μας απασχολεί ο αγώνας της Παρασκευής με την Εφές, ο οποίος είναι πάρα πολύ κρίσιμος για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x