Ελλάδα

Τζόρτζεβιτς για Αντετοκούνμπο: «Απόλυτος κυρίαρχος στο ΝΒΑ»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη και την Εθνική μας ομάδα μίλησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Εγκώμια από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς για την Εθνική μας ομάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ που διεξάγεται στην Κίνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Σερβίας μίλησε στην «Sportski zurnal» και χαρακτήρισε τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς ως τον απόλυτο κυρίαρχο του ΝΒΑ επισημαίνοντας ότι η Εθνική μας ομάδα θα είναι αρκετά καλύτερη μαζί του.

«Ήλθε η ώρα να βάλουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να παρουσιάσουμε τα δεδομένα αναλυτικά. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο κι ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέρα από την ατομική βελτίωση των παικτών, υπάρχουν συγκεκριμένες εθνικές ομάδες που παρουσιάζουν πρόοδο. Αρχίζοντας από την Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον απόλυτο κυρίαρχο στο ΝΒΑ!», ανέφερε και συνέχισε:

«Η Γαλλία και η Λιθουανία είναι ομάδες υψηλής ποιότητας κι εξαιρετικά επικίνδυνες για κάθε αντίπαλο. Σε δεύτερο πλάνο, υπάρχουν η Ρωσία και η Τουρκία. Η Ισπανία είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί. Δείτε τι συμβαίνει, επί παραδείγματι με τους Γκασόλ και Ιμπάκα που συμμετέχουν στους Τελικούς του ΝΒΑ. Είναι μια εθνική που παρά την απόσυρση του Ναβάρο και την απουσία του τραυματία Πάου Γκασόλ, παρουσιάζει τρομερή συνέπεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x