Ευρώπη

Υπερασπίστηκε τον Ομπράντοβιτς ο Αταμάν: «Όσα λέγονται στα τάιμ άουτ είναι ιδιαίτερα»

Σε μία στιγμή με υψηλή… αδρεναλίνη απέδωσε ο Εργκίν Αταμάν την «έκρηξη» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προς τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε, σε ένα τάιμ άουτ στο ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπερασπίστηκε ο Εργκίν Αταμάν με δήλωσή του στον Τύπο της Τουρκίας, με αφορμή την «έκρηξή» του σε ένα τάιμ άουτ στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές τόνισε πως είναι γνωστές οι… πατρικές σχέσεις που έχει ο Ζοτς με τους παίκτες του και πως αυτό το «θερμό επεισόδιο» οφείλεται καθαρά σε μία στιγμή με την αδρεναλίνη στα ύψη, κάτι που συνηθίζεται στα ματς.

«Δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε την αδρεναλίνη την ώρα του ματς, με την κανονική ζωή. Είμαι από εκείνους που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ομπράντοβιτς έχει σχέση πατέρα-γιου με τους παίκτες του. Ως προπονητές δεν νιώθουμε καθόλου άνετα που μεταδίδονται ζωντανά όλα όσα λέμε κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ. Δεν είναι ωραίο όταν οι κάμερες κάνουν ζουμ και δείχνουν τα τακτικά κομμάτια που δείχνουμε στα πινακάκια μας. Αυτό το είχαμε επισημάνει στην Ευρωλίγκα, στην αρχή της σεζόν. Αυτό που γίνεται στα τάιμ άουτ ανάμεσα στους προπονητές και τους αθλητές είναι κάτι ιδιαίτερο», ήταν τα λόγια του κόουτς της Αναντολού Εφές στη «Hurriyet».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x