Ελλάδα

Υπογράφει ο Σκραμπ, προσυπογράφει ο Ίνγκλις

Ο Φιλ Σκραμπ είναι μια ανάσα από την ΑΕΚ και ο συμπατριώτης του, Καρλ Ίνγκλις, μιλά με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Πλησιάζει και ο Μαυροειδής.

Ο Φιλ Σκραμπ είναι κοντά στην ΑΕΚ. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα με τον 23χρονο Καναδό (με αγγλικό διαβατήριο) γκαρντ έχουν προχωρήσει πολύ και αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Η «Ένωση», που είναι κοντά στον Δημήτρη Μαυροειδή και αναζητεί ξένο σέντερ για την τριάδα των ψηλών, θα πάρει κι έναν ακόμη παίκτη για την περιφέρειά της, πέραν των Μωραΐτη, Δίπλαρου, Κάρτερ και του Κατσίβελη που αναμένεται να υπογράψει.

Στο μεταξύ, ο Καρλ Ίνγκλις μίλησε στην «Ώρα για Σπορ» με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του.

-Ποια η γνώμη σου για τον Φιλ Σκραμπ;
«Πολύ καλός παίκτης! Δυνατός σουτέρ, πολύ καλός πόιντ γκαρντ και εξαιρετικός πασέρ. Πολύ σταθερός αμυντικός».

-Μπορεί να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Eurocup;
«Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παίξει στην Ευρώπη, αφού άλλωστε παίζει στην εθνική Καναδά εδώ και μερικά καλοκαίρια, όπου μάλιστα τα έχει καταφέρει πολύ καλά κόντρα στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού».

-Είχες, ή θα έχεις κάποια συμμετοχή σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Σκραμπ στην ΑΕΚ;
«Με κάλεσε, για να με ρωτήσει την άποψη μου για την ομάδα! Του είπα την εμπειρία μου εκεί, για τους υπέροχους οπαδούς της, για τον υπέροχο μεγαλομέτοχο της και τον προπονητή της. Του είπα για όλη την ιστορία της ομάδας. Τι θα πρέπει να προσέξει. Επίσης, του είπα ότι αυτό θα είναι ένα πολύ καλό βήμα για την καριέρα του».

-Εσένα προσωπικά, σου λείπει η ΑΕΚ;
«Ειλικρινά απόλαυσα τον καιρό που πέρασα στην Αθήνα και στην Ελλάδα και φυσικά στην ΑΕΚ. Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x