NBA

Υπογράφει στους Γουόριορς ο Τζαβέλ ΜακΓκι

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Μαρκ Στέιν, ο Τζαβέλ ΜακΓκι θα υπογράψει μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πρέπει να θεωρείται ο Τζαβέλ ΜακΓκι. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ESPN, Μαρκ Στέιν, και το έχουν γράψει πολλές ιστοσελίδες των Η.Π.Α., ο 28χρονος σέντερ θα υπογράψει μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους «πολεμιστές».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ΜακΓκι αναμένεται εφόσον πείσει τους ανθρώπους της ομάδας και διατηρηθεί στο ρόστερ, θα αποτελεί την εναλλακτική επιλογή για τη θέση του ψηλού. Παράλληλα, ο Στιβ Κερ έψαχνε ένα αθλητικό πεντάρι για back-up και φαίνεται πως το βρήκε στο πρόσωπο του 28χρονου Αμερικανού.

Ο ΜακΓκι την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στους Ντάλας Μάβερικς και είχε μετρήσει 34 συμμετοχές. Σε αυτά τα ματς είχε 5,1 πόντους μ.ό. με 58% ποσοστό στα σουτ εντός παιδιάς, 50% στις βολές και 3,9 ριμπάουντ μ.ό. Υπενθυμίζεται, πως έχει αγωνιστεί επίσης σε Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, Ντένβερ Νάγκετς και Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x