Euroleague

Υπολογίζει πολύ και τους «αιώνιους» ο Καμπάτσο στη φετινή Ευρωλίγκα

Οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι από τους σοβαρούς διεκδικητές της φετινής Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Φακούντο Καμπάτσο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Εκτός από τις… προφανείς ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε, οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν να… εκθρονίσουν φέτος στην Ευρωλίγκα τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Φακούντο Καμπάτσο.

«Νομίζω οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια, η οποία έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, αλλά και οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι αντίπαλοι που βρίσκονται πάντα εκεί και παλεύουν για μεγάλα πράγματα. Η Φενέρμπαχτσε είχε πάρει την Ευρωλίγκα πριν από εμάς. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, αλλά τίποτα δεν έρχεται εύκολα στην Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι σε όλους και όχι μόνο σε αυτές τις ομάδες, καθώς όλοι έχουν ενισχυθεί», ήταν η απάντηση του Αργεντινού γκαρντ σε ερώτηση για τους πιθανούς υποψήφιους για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x