Euroleague

Υποψήφιος για την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο Σόνι Ουίμς

Ο Αμερικανός σκόρερ προστέθηκε στη λίστα με τους 50 υποψηφίους.

Την υποψηφιότητα του Σόνι Ουίμς για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας 2010-2020 ανακοίνωσε η Euroleague.

Ο Αμερικανός σμολ-φόργουορντ αγωνίστηκε στη διοργάνωση την τρέχουσα δεκαετία με Ζαλγκίρις Κάουνας, Τσσκα Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.

Στους Ρώσους αγωνίστηκε τρεις σεζόν (2013 - 2015) φτάνοντας ισάριθμες φορές στο Final-4, χωρίς να καταφέρει όμως κάποια φορά να πάρει το τρόπαιο.

Τη σεζόν 2013-14 ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς.

Συνολικά στην καριέρα του στην Euroleague, ο Ουίμς έχει κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 3 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ σε 123 αγώνες.



Υπενθυμίζεται ότι για την All Decade Nominee έχουν ανακοινωθεί ήδη οι υποψηφιότητες των Κώστα Σλούκα, Γιώργου Πρίντεζη, Γιάννη Μπουρούση.

Συνολικά κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα ως Παρασκευή, θα παρουσιάζονται πέντε υποψήφιοι και σε μία περίοδο δέκα εβδομάδων θα παρουσιαστούν και οι 50. Στις αρχές του 2020 θα αρχίσει η ψηφοφορία για τους δέκα καλύτερους, στην οποία θα συμμετέχει το κοινό, αλλά για πρώτη φορά και οι προπονητές με τους αρχηγούς των 18 ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας.
Υπενθυμίζεται ότι για την All Decade Nominee έχουν ανακοινωθεί ήδη οι υποψηφιότητες των Κώστα Σλούκα, Γιώργου Πρίντεζη, Γιάννη Μπουρούση.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x