Ελλάδα

Ώρα Ελλάδος

Η Εθνική συγκεντρώνεται για τα δύο προσεχή ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, απέναντι σε Εσθονία και Μ. Βρετανία στο Ηράκλειο. Ποιοι θα είναι παρόντες.

Με στόχο το 4/4 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, η Εθνική αρχίζει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες του επικεντρώνονται στους αγώνες της Παρασκευής (18:30) με Εσθονία και της Κυριακής (18:00) με Μεγάλη Βρετανία στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Όλα δείχνουν πως σε αυτό το δεύτερο «παράθυρο» δεν θα αγωνιστεί κανένας από τους παίκτες της Ευρωλίγκας, σε αντίθεση με το πρώτο στο οποίο είχαν αγωνιστεί παίκτες του Παναθηναϊκού στο δεύτερο παιχνίδι. Κι αυτό γιατί ο μεν Ολυμπιακός, από τον οποίο έχουν κληθεί Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπανικολάου και Παπαπέτρου, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει στάση σε σχέση με το πρώτο «παράθυρο» και θα κρατήσει τους παίκτες του για το ματς της Πέμπτης στο ΣΕΦ με τη Βαλένθια χωρίς να τους διαθέσει εν συνεχεία για την Εθνική. Ομοίως αυτή τη φορά και ο Παναθηναϊκός, από τον οποίο έχουν κληθεί οι Καλάθης, Θ. Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και Βουγιούκας, καθώς οι «πράσινοι» παίζουν την Παρασκευή με τη Χίμκι στη Μόσχα και επιστρέφουν στην Αθήνα το Σάββατο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται πως πρακτικά υπολογίζει σε 15 παίκτες, αφού ούτε ο Κώστας Σλούκας φαίνεται πως θα αποδεσμευτεί από τη Φενέρμπαχτσε. Έτσι οι διαθέσιμοι αναμένεται να είναι οι: Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πατρών), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστάνα), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα BC), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ) και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ).

Η ελληνική ομάδα θα κάνει σήμερα μία προπόνηση και την Τρίτη το πρωί θα πετάξει για το Ηράκλειο, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της. Υπενθυμίζεται πως στη δεύτερη φάση των ομίλων προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ και δημιουργείται ένα νέο γκρουπ με τους τρεις πρώτους από τον όμιλο με Γερμανία, Σερβία, Γεωργία και Αυστρία. Οι τρεις πρώτες ομάδες αυτού του νέου γκρουπ (στο οποίο μεταφέρονται τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης) προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Τα εισιτήρια των δύο αναμετρήσεων της Εθνικής θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του κλειστού της Κρήτης από την Τετάρτη 21/02, από τις 12.00 έως τις 18.00, ενώ ήδη κυκλοφορούν και μέσω διαδικτύου (https://www.ticketcore.gr/booking/fwc2019/).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x