Ελλάδα

Χ. Μαρκόπουλος: «Ούτε σε 100 ματς τέτοια ευκαιρία για νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του αλλά απογοητευμένος από τον τρόπου που η Δόξα έχασε στο τέλος τη νίκη-θαύμα επί του Ολυμπιακού ήταν ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Χάρη Μαρκόπουλου μετά την ήττα της Δόξας από τον Ολυμπιακό στη Λευκάδα με το τρίποντο του Έρικ Γκριν στο φινάλε.

«Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια. Ηρεμήσαμε το παιχνίδι από το τέλος της τρίτης περιόδου, αγχώσαμε τον Ολυμπιακό και είχαμε το μομέντουμ. Αν δεν είχαμε υπερενθουσιαστεί όταν πήγαμε στο +5, ίσως να είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν ξέρω αν παίζαμε 100 φορές με τον Ολυμπιακό αν θα είχαμε τέτοια ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά», τόνισε ο προπονητής των νεοφώτιστων.

«Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βάλαμε 94 πόντους απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης κι αυτό είναι σίγουρα παράσημο. Θα πρέπει να δούμε κάποια λάθη που κάναμε για τη συνέχεια, καθώς έχουμε ακόμη κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας χρησιμοποιώντας τα πρώτα ματς της σεζόν σαν φιλικά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x