Ευρώπη

Χάντερ: «Δεν φταίνε οι διαιτητές, αλλά κυρίως εμείς»

Ο Βινς Χάντερ δεν διάλεξε τον… εύκολο δρόμο.

Η ευθύνη του αποκλεισμού από την Μπάμπεργκ ανήκει πρώτα στους παίκτες της ΑΕΚ και όχι στους διαιτητές, όπως δήλωσε ο Βινς Χάντερ στην «Ώρα των Σπορ».

«Περιμέναμε πως όλα θα κριθούν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, ήταν στόχος μας να περάσουμε στο Final Four και αυτή η εξέλιξη μάς αφήνει άσχημα συναισθήματα», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ.

«Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στη διαιτησία, όταν είσαι μπροστά με 12 πόντους και απομένουν έξι λεπτά για να τελειώσει το ματς. Όσο κι αν θέλουμε κι εμείς οι ίδιοι να το… ρίξουμε στους διαιτητές, δεν φταίνε αυτοί, αλλά εμείς κυρίως. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας πιο σκληρά και καλύτερα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, έβγαλε το καπέλο στον κόσμο της ΑΕΚ. «Έχουμε εξαιρετικούς οπαδούς. Ήταν μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμη κι όταν αποκλειστήκαμε, έμειναν εκεί και μας χειροκρότησαν. Θα μπορούσαν να μας είχαν γιουχάρει, όμως δεν το έκαναν, γιατί είδαν ότι δώσαμε τα πάντα γι’ αυτούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x