Ελλάδα

Χάκετ: «Έχει ξυπνήσει τη… φωτιά μέσα μου ο Ολυμπιακός»

Μέλι… έσταζε για τον Βασίλη Σπανούλη ο Ντάνιελ Χάκετ, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ, με τον Ιταλό γκαρντ να δηλώνει, επίσης, πως ο Ολυμπιακός έχει ξυπνήσει τη… φωτιά μέσα του!

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του στον Ολυμπιακό δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση ο Ντάνιελ Χάκετ, με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξυπνήσει τη… φωτιά μέσα του λόγω της νοοτροπίας νικητή που έχουν, ενώ στη συνέχεια έπλεξε και το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη.

«Η νοοτροπία νικητή στον Ολυμπιακό έχει ξυπνήσει τη φωτιά μέσα μου, ενώ νιώθω απόλυτη εμπιστοσύνη από το περιβάλλον, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου», δήλωσε αρχικά ο Ντάνιελ Χάκετ στο «San Marino TV» και πρόσθεσε:

«Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Σπανούλη μου είπε πως τώρα ήρθε η ώρα να απογειωθώ, να κάνω το βήμα παραπάνω, να βελτιωθώ, να ωριμάσω και να γίνω άνδρας, ενώ με πήρε υπό την προστασία του».

Τέλος, για την εθνική ομάδα της Ιταλίας, είπε: «Με την εθνική ομάδα περιμένω να κάνουμε το πολύ μεγάλο βήμα και να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που θα ήταν πολύ σημαντικό για τον αθλητισμό μας. Μετά απ’ όσα έγιναν πριν από μερικά χρόνια (σ.σ. όταν είχε αποχωρήσει από το ομοσπονδιακό συγκρότημα χωρίς να ειδοποιήσει κάποιον), θέλω να αγκαλιάσω τους συμπαίκτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x