Ελλάδα

Χάκετ: «Μόνο καλύτερος γίνεσαι με Σπανούλη και Πρίντεζη»

Καλύτερος έχει γίνει ο Ντάνιελ Χάκετ αγωνιζόμενος φέτος στο πλάι των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο διεθνής γκαρντ στον Τύπο της Ιταλίας.

Αισθητά βελτιωμένος νιώθει ο Ντάνιελ Χάκετ ύστερα από την πρώτη εμπειρία που είχε φέτος στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στον Τύπο της Ιταλίας, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως έγινε καλύτερος αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του απαιτητικού Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά παίζοντας στο πλάι των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη.

«Το δάχτυλό μου είναι καλύτερα. Έχουμε κίνητρο ύστερα από ένα ευρωπαϊκό με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Την περσινή χρονιά τα πήγαμε σχετικά καλά, αλλά βάσει αποτελέσματος όχι. Τώρα είμαι ήρεμος και δουλεύω σκληρά, ενώ η εμπειρία μου στην Ελλάδα μου έδωσε πολλά. Έχω έναν απαιτητικό προπονητή που ζητά πολλά και με παίκτες όπως οι Σπανούλης και Πρίντεζης, μόνο καλύτερος μπορείς να γίνεις», δήλωσε αρχικά ο Ντάνιελ Χάκετ και πρόσθεσε:

«Αν θα έχουμε άγχος που είναι το Προολυμπιακό στην έδρα μας; Ακόμα και στο παρασκήνιο να είσαι, θέλεις να νικήσεις και υπάρχει πίεση. Είναι δική μας δουλειά και προετοιμαζόμαστε σκληρά. Ποντάρουμε πολλά στη στήριξη του κόσμου».

Τέλος, για τη ζωή στην Ελλάδα: «Μίλησα με τους Έλληνες συμπαίκτες μου πριν από μερικές ημέρες και τους ευχήθηκα καλό καλοκαίρι. Όλα είναι όμορφα στην Αθήνα και μου θυμίζει λίγο το Πέζαρο. Είναι πολύ σημαντικό να νικάς όταν είσαι σε έναν “μεγάλο” της Ευρώπης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x