Euroleague

Χάκετ: «Πολύ αθλητικός ο Παναθηναϊκός. Όχι ιδιαίτερο το ματς για μένα»

Ο Ντάνιελ Χάκετ εξήρε την αθλητικότητα και τα γκαρντ του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως το ερυθρόλευκο παρελθόν του δεν δίνει κάποιο ιδιαίτερο χρώμα στην επίσκεψή του με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ.

Έτοιμος για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, όχι αυτή τη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού όπως συνέβαινε μέχρι το καλοκαίρι, αλλά με την Μπάμπεργκ, είναι ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ εγκωμίασε τους περιφερειακούς των «πράσινων» και δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει ως ιδιαίτερο το παιχνίδι για τον ίδιο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ αθλητική ομάδα. Ειδικά στην έδρα τους παίζουν πολύ γρήγορα και σε υψηλό ρυθμό. Με τον Καλάθη, τον Ρίβερς και τον Παππά έχουν τρεις παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν παιχνίδι, αλλά και να σκοράρουν. Θα πρέπει να έχουμε ένα καλό πλάνο για να τους σταματήσουμε. Για μένα το παιχνίδι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Φυσικά επιστρέφω στην Ελλάδα για πρώτη φορά με άλλη ομάδα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το στόχο. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι», τόνισε ο Χάκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x