NBA

Χαμός στους Μπουλς: Οι παίκτες απείλησαν να μην κατέβουν στην προπόνηση!

Μια… ωραία ατμόσφαιρα έχει δημιουργηθεί στους Μπουλς. Οι δηλώσεις του νέου προπονητή μετά τη βαριά ήττα από τους Σέλτικς έθιξαν τους παίκτες, που απείλησαν να μην κατέβουν στην τελευταία προπόνηση.

Σε γενικότερη σύγχυση -και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο- βρίσκονται οι Μπουλς.

Δεν έφτανε το ντροπιαστικό 133-77 από τους Σέλτικς (που αποτέλεσε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας της) η ομάδα του Σικάγο αντιμετώπισε και περαιτέρω κλυδωνισμούς.

Αιτία ήταν οι δηλώσεις του νέου τεχνικού Τζιμ Μπόιλεν, ο οποίος εξήγησε ότι ο λόγος που απέσυρε τους βασικούς 21 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με την ομάδα της Βοστώνης ήταν για να κάνουν σκληρότερη προπόνηση την επόμενη μέρα.

Τα λεγόμενα του προπονητή λοιπόν… έθιξαν κάποιους από τους παίκτες, οι οποίοι απείλησαν να μην κατέβουν στην τελευταία προπόνηση και μεταπείστηκαν την ύστατη στιγμή από τους Λόπεζ και Μάρκανεν.

Πάντως το θέμα δεν πέρασε έτσι, με τους παίκτες και τον προπονητή να έχουν δίωρη συνάντηση για το θέμα στα αποδυτήρια και τον τελευταίο να δηλώνει έπειτα πως «αυτή η συνάντηση ήταν ό,τι χρειαζόμασταν. Ήμασταν όλοι ειλικρινείς μεταξύ μας και πολύ άμεσοι. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x