Ευρώπη

Χάνει Πάνγκος η Μπαρτσελόνα

Χωρίς τον Κέβιν Πάνγκος θα πορευθεί στις προσεχείς τέσσερις με έξι εβδομάδες η Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να έχει τρομερό πρόβλημα στη θέση «1».

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο δαπανηρές μεταγραφές και αισιοδοξία για επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Ευρώπης, η σεζόν για τη Μπαρτσελόνα δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εκτός από την απώλεια του πρώτου τίτλου της χρονιάς (σ.σ. Σούπερ Κόπα), ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα τραυματισμών και μάλιστα στην ίδια θέση, γεγονός που εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό το έργο του «χτισίματος» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Μετά τον μεγάλο άτυχο Τομά Ερτέλ, αλλά και τον Πάου Ρίμπας οι οποίοι είναι στα… πιτς, οι «μπλαουγκράνα» χάνουν για τον επόμενο ένα με ενάμισι μήνα και τον Κέβιν Πάνγκος.

Ο Καναδός τραυματίστηκε στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει του Καταλανούς στα πρώτα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει με μοναδικό οργανωτή τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος αποτέλεσε το τελευταίο απόκτημα και ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Ερτέλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x