NBA

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λοβ

Αρκετά σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Κέβιν Λοβ στον αριστερό του ώμο, καθώς θα του στερήσει τη συμμετοχή του από τους υπόλοιπους αγώνες των Κλίβελαντ Κάβαλίερς στα play offs του ΝΒΑ.

Χωρίς τον Κέβιν Λοβ θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του για τη συνέχεια των play offs ο Ντέιβιντ Μπλατ. Σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν τη λήξη της φετινής σεζόν, αφού οι εξετάσεις αποκάλυψαν εκτεταμένη ζημιά στον αριστερό ώμο και δεν αποκλείεται να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να θεραπευτεί πλήρως.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ξεδιαλύνει τις φήμες που έφεραν τον Λοβ να προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τον τελικό της Ανατολικής Περιφέρειας, αν καταφέρουν να προκριθούν οι «Ιππότες». Ωστόσο, ο Γκρίφιν δήλωσε πως θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη, αν προλάβει να επιστρέψει έγκαιρα πριν τη λήξη των play offs ο τρεις φορές All Star άσος της ομάδας του.

Έτσι, πλέον χωρίς τους 16,7 πόντους και τα 9,7 ριμπάουντ του Λοβ το βάρος θα πέσει στους ώμους του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Κάιρι Ίρβινγκ για να φέρουν στο Κλίβελαντ τον πολυπόθητο πρώτο τίτλο της ιστορίας των Καβαλίερς.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x