Euroleague

Χάνουν Ολυμπιακό οι Πάργκο-Ρέι, μικροπρόβλημα και με Ουίλμπεκιν στη Μακάμπι

Προβλήματα στα γκαρντ για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός παραμένουν οι Πάργκο και Ρέι, ενώ από έναν μικροτραυματισμό ταλαιπωρείται και ο Σκότι Ουίλμπεκιν.

Σημαντικοί «πονοκέφαλοι» ταλανίζουν τον Νέβεν Σπάχια, ενόψει της επίσκεψης της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα εστιάζεται στην περιφέρεια της «ομάδας του λαού», καθώς εκτός παραμένουν οι Τζέρεμι Πάργκο και Κέντρικ Ρέι, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και έτσι αμφότεροι θα απουσιάζουν από την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Από ‘κει και πέρα, ο Σκότι Ουίλμπεκιν δεν ήταν στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στην Μπερ Σεβά. Όπως αποκάλυψε ο Κροάτης κόουτς, εκτός από τις απαραίτητες «ανάσες» που έπρεπε να πάρει ο Αμερικανός γκαρντ, ο λόγος ήταν και ένας μικροτραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στο χέρι. Ωστόσο, ο Ουίλμπεκιν θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή και να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστική η ατάκα του Σπάχια μετά το ματς με την Μπερ Σεβά: «Δεν θυμάμαι να μου έχει ξανασυμβεί να τραυματιστούν τρεις παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση ταυτόχρονα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x