Ευρώπη

Χαραλαμπίδης: «Ήρθαμε για να ετοιμάσουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης είδε σαν μια καλή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ το ματς στην Σαραγόσα.

Ο ΠΑΟΚ έπεσε αξιοπρεπώς απέναντι στην Σαραγόσα (86-76) και ο Κώστας Χαραλαμπίδης αντιμετώπισε το ματς σαν μια καλή προπόνηση για το πρωτάθλημα και τα κρισιμα ματς που ακολουθούν.

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ τη Σαραγόσα για τη σημερινή νίκη, αλλά και για όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα με γεμάτο ρόστερ, πολύ καλό προπονητή και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν είχαμε κάποιο στόχο όσον αφορά τη διοργάνωση και ήρθαμε εδώ απλά για να παλέψουμε και να ετοιμάσουμε την ομάδα που έχει πολύ σημαντικά παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα, αρχίζοντας από την Κυριακή. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στη Σαραγόσα για το υπόλοιπο της χρονιάς, τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και στο Basketball Champions League», τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά.

O Ζήσης Σαρικόπουλος είπε από τη δική του πλευρά: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στη Σαραγόσα. Ερχόμενοι εδώ, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι και σε ένα καλό μομέντουμ. Την προηγούμενη εβδομάδα, κέρδισε μια επίσης πολύ δυνατή ομάδα, όπως η Ντιζόν, με 30 πόντους εκτός έδρας. Για εμάς, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα, που έχουμε μπροστά μας αγώνες με υποχρέωση νίκης. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά από τη στιγμή που δεν έχουμε ούτε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα. Καλή τύχη στη Σαραγόσα για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Ήταν το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς στη διοργάνωση και ένα ακόμα που τους είχαμε μαζί μας. Όπου κι αν παίζαμε, όσο μακριά κι αν ήμασταν, είχαμε πάντα μαζί μας τους φιλάθλους μας, που μας υποστήριζαν από την αρχή ως το τέλος. Τους ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας και τους χρειαζόμαστε μαζί μας και στη συνέχεια της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x