Ευρώπη

Χαραλαμπίδης: «Όλα ήταν θέμα τύχης, συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα»

Στην τύχη που είχε η Μπρίντιζι στις δύο τελευταίες φάσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ απέδωσε την επικράτηση της ιταλικής ομάδας ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας που την ακολούθησαν στην Ιταλία και αυτούς των γηπεδούχων για το χειροκρότημα, στεκόμενος στις εμπειρίες που θα φανούν πολύτιμες για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Μπρίντιζι για τη νίκη. Στο τέλος, ήταν και θέμα τύχης. Ένας από τους καλύτερους μας εκτελεστές ελευθέρων βολών τις έχασε και τις δύο και, στη συνέχεια, μπήκε ένα πολύ μεγάλο σουτ. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ για να μας υποστηρίξουν. Φυσικά, θα ήθελε να ευχαριστήσω και τους φίλους της Μπρίντιζι, για το ‘ζεστό’ χειροκρότημα πριν το παιχνίδι. Ήμουν εδώ για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο παρελθόν, αλλά έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της σεζόν.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Ο στόχος μας είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι κερδίσαμε κάποιες εμπειρίες και είδαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

Ο Ααρον Μπεστ συμπλήρωσε πως: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μας που βρέθηκαν σήμερα εδώ για να μας υποστηρίξουν. Διεκδικούσαμε τη νίκη ως το τέλος, αλλά ο αντίπαλος έβαλε ένα δύσκολο σουτ που έκρινε το παιχνίδι. Η ομάδα μας έπαιξε σκληρά, αλλά δυστυχώς χάσαμε στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x