Ελλάδα

Χαραλαμπόπουλος: «Κακή παρένθεση ο αγώνας στο ΣΕΦ»

Να αποδείξει σε όλους ο Παναθηναϊκός Superfoods πως η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν μια κακή παρένθεση επιθυμεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, όπως δήλωσε.

Να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και να αποδείξει σε όλους πως αυτό ήταν μια κακή παρένθεση είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods, όπως δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Επίσης, το ματς που έχει το «τριφύλλι» με τον Κόροιβο αύριο (23/10, 17:00), είναι το κατάλληλο για να πάρουν ξανά ψυχολογία οι «πράσινοι», κατά τον 19χρονο φόργουορντ.

Αναλυτικά

«Συνέχεια στην αντίδραση

Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ κι από ένα εξίσου δύσκολο ταξίδι. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στην αναμέτρηση της Μόσχας κι έδειξε πως αντιδρά, μετά από το άσχημο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στη Μόσχα ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως, αν ήμασταν λίγο περισσότερο τυχεροί, θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη. Χωρίς ανάσα πλέον, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Είναι ένα ματς στο γήπεδό μας, ωστόσο θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα για να το κερδίσουμε, αλλά και για να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε ενόψει, των επόμενων δύο πολύ δύσκολων ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Θέλουμε να συνδυάσουμε το θετικό αποτέλεσμα με μία καλή εμφάνιση, προκειμένου να αποδείξουμε ότι αγώνας στο ΣΕΦ ήταν μία κακή παρένθεση. Μέσα από τέτοια ματς μπορείς να βρεις, επίσης, ψυχολογία για τη συνέχεια.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βασίλης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x