Ελλάδα

Χαραλαμπόπουλος: «Χαίρομαι που επέστρεψα» (Web TV)

Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου μετά τη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Τυνησίας για την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και το πώς βιώνουν οι διεθνείς την κατάσταση στη χώρα.

Ευτυχής για την πρώτη του κανονική συμμετοχή κι αισιόδοξος για τη συνέχεια της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο U19 εμφανίστηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Δείτε τι είπε για το πώς αντιμετωπίζουν οι διεθνείς την κατάσταση στη χώρα.



Αναλυτικά, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για:

-την επιστροφή του στη δράση: «Είναι ευχάριστο που είμαι πάλι στο παρκέ. Επέστρεψα από τραυματισμό Ήμουν τόσες μέρες εκτός, έβλεπα μόνο από τον πάγκο και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω και πάλι».

-το αν το θηρίο στο κλουβί που ανέβασε προ ημερών στο Instagram… ελευθερώθηκε: «Όχι ακόμη, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

-τη συνέχεια και τον προημιτελικό με την Ισπανία: «Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο. Θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, αυτό που παίζουμε πάντα. Οι Ισπανοί έχουν παράδοση στο μπάσκετ και στις μικρές ηλικίες είναι πάντα στις υψηλές θέσεις. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει και πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους».

-τη συμπαράσταση του κόσμου: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα, όταν ο κόσμος έρχεται για να δει μπάσκετ. Όλοι θέλουν να παίζουν μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους. Παίζουμε και γι’ αυτούς».

-την κατάσταση στην Ελλάδα και το αν δίνει ώθηση στους διεθνείς για να δώσουν λίγη χαρά στους συμπατριώτες τους που περνούν δύσκολα: «Πιστεύω πως αυτό μας δίνει ώθηση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας όμως, δεν κοιτάζουμε αλλού και είμαστε προσηλωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x