Ευρώπη

Χάτσερ: «Δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας»

Στο γεγονός πως δεν βγήκε το πλάνο που είχαν σχεδιάσει απέδωσε την άνετη ήττα του ΠΑΟΚ από την Τέλελκομ Μπον ο Γουίλιαμ Χάτσερ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου» τόνισε πως οι αντίπαλοι ήταν πιο αθλητικοί και πιο δυνατοί από αυτούς και ικανοποιήθηκε μόνο από την αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο, που δεν ήταν αρκετή με τα συνεχόμενα τρίποντα των Γερμανών.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πιστεύω ότι είχαμε ένα καλό πλάνο, μπαίνοντας στον αγώνα, πλάνο που δεν εκτελέσαμε, όμως. Γενικά, ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα παλέψει, ξέραμε ότι χρειαζόταν τη νίκη απόψε, οπότε η δική τους αθλητικότητα, ήταν μεγαλύτερη από τη δική μας.

Ήταν πιο δυνατοί και αυτό ήταν το "κλειδί" στο παιχνίδι. Φάνηκαν λίγο πιο δυνατοί από εμάς, λίγο πιο γρήγοροι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πριν δύο μέρες.

Βγάλαμε αντίδραση μετά το πρώτο ημίχρονο, όπως έπρεπε, αλλά δεν τη διατηρήσαμε. Οι αντίπαλοι έβαλαν κάποια σημαντικά τρίποντα και ξαναπήγαν τη διαφορά στους 15 πόντους. Αυτό, "έσπασε" την αυτοπεποίθησή μας και χάσαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε.

Μου άρεσε η αντίδραση, αλλά δεν την κρατήσαμε. Δε θέλαμε να ανεβάσουμε το ρυθμό με αυτήν την ομάδα και αυτό σίγουρα μας "πλήγωσε". Αφήσαμε αιφνιδιασμούς, πόντους στο τρανζίσιον, εύκολα καλάθια και αυτό έπαιξε το ρόλο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x