Ελλάδα

Χάτσερ: «Έδειξε την ποιότητά του ο Ολυμπιακός»

Την ευθύνη για κάποια άστοχα σουτ στα τελευταία λεπτά ανέλαβε ο Ουίλιαμ Χάτσερ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητά του και έτσι έφτασε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για κάποια άστοχα σουτ στο τέλος.

«Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση, ειδικά στο ξεκίνημα. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας για 35 λεπτά. Αλλά όλα κρίθηκαν στα τελευταία πέντε λεπτά. Δεν έκαναν κάτι εξαιρετικό στην άμυνα, απλά μας ανάγκασαν να κάνουμε κάποια δύσκολα σουτ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αλλά δεν παίξαμε βάσει πλάνου στο τέλος. Αναλαμβάνω την ευθύνη για κάποια άσχημα σουτ… Ήρθαμε να νικήσουμε, αυτό θέλαμε, παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο τελευταίο πεντάλεπτο έδειξαν την ποιότητα τους», δήλωσε ο Ουίλιαμ Χάτσερ.

Από την πλευρά του, ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε: «Οποιαδήποτε ομάδα παίζει με τον Ολυμπιακό ειδικότερα στο ΣΕΦ, πρέπει να έχει πάρα πολύ καλή απόδοση για να σταθεί στο γήπεδο. Εμείς καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να ακολουθήσουμε τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει βάθος και όσο περνούσε η ώρα η κούραση των δικών μας παικτών ήταν εμφανής. Θα μπορούσαμε στο τέλος να έχουμε τον ίδιο ρυθμό όπως κάναμε για 35 λεπτά. Εμείς στο τέλος παίξαμε ατομικά και δεν βρήκαμε τα ελεύθερα σουτ. Πιστεύω πως το τρίποντο του Σπανούλη έκρινε το ματς. Έως εκείνη τη στιγμή υπήρχαν ελπίδες. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x