Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Χατζής: «Φαβορί το Ψυχικό»

Το Ψυχικό είναι το φαβορί κόντρα στον Αρκαδικό, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στην Α2, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Χατζής.

Ο Νίκος Χατζής αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στην Α2 μεταξύ του Ψυχικού και του Αρκαδικού. Ο έμπειρος γκαρντ των Αρκάδων, μιλώντας στον «Arcadia 93.8», έχρισε φαβορί την ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ περιμένει στο μέλλον ο κόσμος να «αγκαλιάσει» περισσότερο την προσπάθεια που κανεί εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Χατζής στον Arcadia 93.8:

Για το παιχνίδι κόντρα στο Παγκράτι: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη χρονιά. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ό,τι άλλο επιθυμούν. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, το θέλαμε πολύ, πετύχαμε τον στόχο μας και συνεχίζουμε».

Για το εάν επηρέασε την ομάδα η διακοπή: «Μας επηρέασε κάπως η διακοπή. Αρχίσαμε νωθρά το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο. Όσο περνούσε, όμως, η ώρα αισθανθήκαμε καλύτερα, πήραμε μια διαφορά 10-12 πόντων και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας, κυριαρχήσαμε θεωρώ, πήγαν όλα ως το τέλος σωστά και φτάσαμε στη νίκη».

Για το παιχνίδι με το Ψυχικό: «Πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής. Είναι δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Α1. Το Ψυχικό έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό και δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά για ένα τέτοιο ματς. Το Ψυχικό δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια, δίνω προβάδισμα στο Ψυχικό μιας και παίζει στην έδρα του, είναι θεωρώ φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάθε νίκη μετράει και σου φτιάχνει την ψυχολογία για τη συνέχεια. Δεν το συζητάω πως σε περίπτωση νίκης η ψυχολογία μας θα φτιάξει ιδιαίτερα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Α2: «Αρχίζω και προσαρμόζομαι, στην αρχή ψαχνόμουν και εγώ, αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και καλύτερα τα πράγματα. Με βοηθάνε πολύ οι συμπαίκτες μου, ελπίζω να τους βοηθάω και εγώ».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο μέχρι στιγμής: «Ως Νίκος δεν θα κρυφτώ, δεν είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου. Περίμενα και περιμένω ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Να ξέρουν οι φίλαθλοι μας πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ κρίσιμα το γήπεδο να είναι ασφυκτικά γεμάτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x